ویزای تحصیلی کانادا


همان طور که می دانید دانشگاه های کانادا جزو بهترین دانشگاه های دنیا هستند و در حوزه های تخصصی رتبه های بالایی را توانسته کسب کند. بنابراین اگر قصد مهاجرت به کانادا برای تحصیل دارید مطمئن باشید که تحصیل در دانشگاه های کانادا می تواند در آینده، بستر مناسبی برای یافتن شغل برای شما باشد. برای درخواست مجوز تحصیل باید نامه پذیرش از موسسات آموزشی تعیین شده داشته باشید. مدارس ابتدایی و راهنمایی کانادا نیازی به DLI ندارند. شما باید شماره ی موسسه آموزشی تعیین شده (DLI) که با حرف O شروع می شود در فرمتان بنویسید.

مدارک موردنیاز برای ویزای تحصیلی

1- مدرک پذیرش / باید نامه پذیرش را مدرسه یا دانشگاه کامل کرده و آن را برایتان بفرستند و شما باید نامه اصلی را با فرم مجوز تحصیلی پر کرده و بفرستید.
2-مدرک شناسایی / پاسپورت خود و همراهان و۲ قطعه عکس جدید ۳٫۵*۴٫۵ زمینه سفید و هر یک از همراهان – نام و تاریخ تولد هر فرد باید پشت عکس نوشته شود. .
3-مدارک مالی
3-1-نامه ی بانک از کانادا اگر پولتان را به کانادا فرستاده اید.
3-2-نامه وام دانشجویی از موسسه مالی
3-3-نامه تمکن مالی ۴ ماه اخیر
3-4-نامه ی تمکن مالی به همراه مبلغ مبدل به دلار کانادا
3-5-فیش واریزی تحصیل
3-6-نامه ی مالی ساپورت کننده چه شخصی باشد چه موسسه

حداقل هزینه ای که باید پرداخت کنید مطابق جدول زیر آماده است:

کبکتمام ایالات بجز کبکتعداد نفرات
1یکساله :$10000
هر ماه: $917
یکساله :$10000
هر ماه: $833
یک دانشجو
بالای 18 سال : یکساله :$5100
بالای 18 سال : هر ماه :$425
زیر 18 سال : یکساله :$3800
زیر 18 سال : هر ماه :$317
یکساله :$4000
هر ماه: $333
یک عضو خانواده
بالای 18 سال : یکساله :$5125
بالای 18 سال : هر ماه :$427
زیر 18 سال : یکساله :$1903
زیر 18 سال : هر ماه :$159
یکساله :$3000
هر ماه: $255
هر عضو اضافه

مدارک لازم برای ورود به کانادا:

1- اصل پاسپورت معتبر
2- نامه دریافتی از سفارت مبنی بر تایید شدن مجوز تحصیلیتان
3- نامه پذیرش از دانشگاه
4- مدارک مالی که شما طی مدت اقامتتان در کانادا ساپورت کند
5- نامه REFRENCE سفارت

توجه داشته باشید که در برخی موارد ممکن است officer از شما مدارک معاینه پزشکی بخواهد که ممکن است بیش از ۳ ماه به پروسه پرونده شما اضافه کند . شما یا اعضای خانواده تان که همراه شما سفر خواهند کرد و بالای ۱۸ سال دارند باید گواهی عدم سوء پیشینه دریافت کنید.

هنگام دریافت مجوز تحصیلی حتما بررسی کنید که اطلاعات شخصی تان دقیق و درست است و تا تاریخ انقضای مجوز تحصیلی باید کانادا را ترک کنید و برای تمدید مجوز تحصیلی باید حداقل ۳۰ روز قبل از انقضای مجوز تحصیلی کنونی تان به صورت آنلاین یا حضوری اقدام کنید.

Generic placeholder image

Copyright 2017, Golden Days