ویزای سرمایه گذاری کانادا


یکی از آسان ترین روش ها برای مهاجرت به کانادا، روش سرمایه گذاری می باشد. کانادا برنامه های زیادی برای این روش پیشنهاد کرده است و اگر شرایط زیر را دارید می توانید اقدامات لازم را انجام دهید:
1-داشتن دارایی بالغ بر دلار کانادا ۱٫۶۰۰٫۰۰۰ شما باید تعهد دهید تا مبلغ ۸۰۰٫۰۰۰ دلار در کانادا سرمایه گذاری کنید و این مبلغ تا ۵ سال نزد دولت کانادا خواهد ماند.
2-همچنین شما باید نشان دهید که به اندازه کافی پول برای پشتیبان مالی خود و خانواده در کانادا خواهید داشت.
3-داشتن حداقل ۳۵ امتیاز از ۱۰۰ که این امتیازها بر اساس موارد زیر تعیین می شود:
4-سن
5-تحصیلات
6-تجربه کاری
7-میزان سطح دانش زبان انگلیسی یا فرانسه
8-انطباق فرد متقاضی با محیط کانادا

از مزیت های این روش می توان به موارد زیر اشاره نمود:
1-درصد قبولی بالا از طریق سرمایه گذاری نسبت به بقیه روش ها
2-سرعت بالای پذیرش پرونده توسط اداره مهاجرتی کانادا
3-عدم نیاز به دانستن زبان انگیسی یا فرانسه

برای این نوع مهاجرت از دو طریق می توانید اقدام نمایید:
1-مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه دولت فدرال
2-مهاجرت از طریق سرمایه گذاری برنامه کبک

توجه داشته باشید که روند مهاجرت به روش سرمایه گذاری در استان کبک سرعت پذیرش بیشتری دارد و اگر شرایط بالا را دارید می توانید از طریق سرمایه گذاری به کانادا به راحتی مهاجرت کنید.

Generic placeholder image

Copyright 2017, Golden Days