ویزای توریستی کانادا


مدارک موردنیاز برای ویزای توریستی

+ اصل پاسپورت های جدید و قدیمی
+ ترجمه شناسنامه هر یک از متقاضیان
+ ترجمه سند ازدواج “اگر زن و شوهر با هم اقدام می کنند.”
+ تکمیل فرم درخواست ویزا Application form
+ تکمیل فرم اطلاعات خانوادگی Family Information
+ یک قطعه عکس ۳٫۵ در ۴٫۵ رنگی زمینه سفید
+ ترجمه سند ملکی در صورت وجود
+ ترجمه مدارک شغلی
+ گردش حساب سه ماهه آخر که نشان دهنده مبلغ درآمد ماهیانه باشد
+ نامه تمکن Bank Statement به زبان انگلیسی ممهور به مهر امور بین الملل بانک
+ دعوتنامه به همراه مدارک مالی و کارت شناسایی فرد دعوت کننده
+ مدارک اثبات رابطه خویشاوندی دعوت شونده با دعوت کننده
+ رزرو بلیط رفت و برگشت به کانادا
+ رضایت نامه کتبی والدین برای خروج فرزند، درصورتی که فرزند زیر ۱۸ سال آنها به تنهایی یا با یکی از والدین سفر می کند.

اعتبار ویزای کوتاه مدت کانادا:

اعتبار ویزاهای کانادا به هنگام ورود به کانادا توسط افسران اداره مهاجرت و مرزبانی کنترل می شوند. به طور معمول متقاضیان ویزای توریستی و دیداری می توانند حداکثر تا شش ماه در کانادا اقامت داشته باشند. کسانی که سوپر ویزا دریافت کرده اند اجازه دارند تا دو سال در کانادا بمانند. اگر ویزا به صورت Multiple صادر شده باشد چند بار ورود است و به دارنده ویزا امکان می دهد به طور متعدد وارد کانادا شود.

فرزاندانی که بدون والدین سفر می کنند:

در صورتی که فرزندان زیر ۱۸ سال بدون والدین سفر می کنند باید رضایت نامه کتبی والدین خود را به همراه سایر مدارک ارائه نمایند و باید مشخص شود وظیفه سرپرستی از وی در مدتی که در کانادا اقامت دارد با چه کسی است. هم چنین اگر فقط یکی از والدین همراه فرزند باشد، باید رضایت نامه والد دیگر را داشته باشد.

: چند توصیه مهم و کاربردی

تقاضیانی که برای دیدن جاذبه های کانادا، دیدار اقوام و آشنایان، شرکت در همایش و کنگره و یا دوره های کوتاه مدت تحصیلی قصد ورود به این کشور را داشته باشند، به عنوان ویزیتور کوتاه مدت درخواست خود را ارائه می دهند. توجه نمایید که در اپلیکیشن فرم های جدید، گزینه ای برای انتخاب تعداد دفعات ورود به کانادا وجود ندارد؛ به این معنا که تمامی درخواست ها به یک شکل به سفارت ارجاع داده می شوند و درنهایت تصمیم گیری در خصوص مدت زمان اعتبار ویزا و یک یا چند بار ورود بودن آن به عهده سفارت است.

از آن جایی که در اکثر موارد، تاریخ خاتمه ویزا با تاریخ انقضای پاسپورت یکی است، پیشنهاد می کنیم در صورتی که اعتبار گذرنامه شما کم است، آن را تعویض نمایید. اعتبار کل ویزای کانادا برای مدت زمان استفاده از آن است که اگر چند بارورود Multiple باشد، اجازه سفرهای مکرر را به دارنده آن می دهد. توجه داشته باشید که در ویزای عادی متقاضی نمی تواند در هر بار ورود، بیشتر از شش ماه در کانادا اقامت کند مگر اینکه سوپر ویزا داشته باشد که در این صورت می تواند در هر سفر تا دو سال در کانادا بماند.

Generic placeholder image

Copyright 2017, Golden Days