ویزای توریستی انگلیس


این ویزا برای افردی که قصد گردشگری و یا بازدید از دوستان و بستگان خود در خاک انگلستان را دارند می باشد. برای دریافت این ویزا متقاضی باید از وضعیت شغلی و مالی نسبتا خوبی برخوردار باشد.

داشتن سابقه سفر به کشورهای حوزه شنگن، ژاپن، استرالیا و آمریکا می تواند برای اخذ این ویزا مفید باشد. در صورتی که متقاضی جهت اقامت خود دعوتنامه از فردی که در انگلستان زندگی می کند نداشته باشد می بایست رزرو هتل ارایه نماید. متقاضیانی که قبلا ویزای انگلستان نداشته اند فقط می توانند برای ویزای ۶ ماهه اقدام نمایند.

اما کسانی که در ۱۰ سال گذشته حد اقل یک ویزای توریستی ۶ ماهه داشته اند می توانند برای ویزای چند بار ورود (MULTIPLE) دو ساله اقدام نمایند. همچنین متقاضیانی که قبلا ویزای دو ساله داشته اند می توانند برای ویزای ۵ ساله اقدام کنند. لازم به ذکر است صدور ویزاهای فوق بر اساس صلاحدید افسر ویزا بوده و ممکن است مدت ویزا کمتر از مدت زمان درخواستی صادر شده و یا با صدور آن مخالفت شود که در هر دو صورت هزینه پرداختی به سفارت قابل استرداد نمیباشد.

Generic placeholder image