ویزای اتریش


متقاضیان ویزای شنگن که قصد سفر به کشور اتریش را دارند می توانند از خدمات ویزای اتریش در شرکت روزهای طلایی استفاده نمایند. لازم به ذکر است متقاضی می بایست دارای حداقل شرایط یعنی دارا بودن شغل و مدارک مربوط به آن و همچنین دارا بودن حساب بانکی با موجودی مکفی جهت سفر به اروپا (تور اتریش) باشد.

نکات مهم:
تهیه بیمه نامه مسافرتی به عهده شرکت روزهای طلایی می باشد.
حداقل یک سوم زمان اقامت مسافر در اروپا باید در کشور اتریش بوده و به ازای آن هتل رزرو نماید.
تمامی مدارک متقاضی می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.
همراه داشتن ۶۰ یورو در روز مصاحبه الزامی است.
پس از صدور ویزا به ازای هر نفر مبلغ ۵۰ میلیون تومان ضمانت نامه بانکی دریافت می گردد.
در صورت عدم صدور ویزا مبلغ ۱۰۰ یورو از هزینه ی دریافت شده کسر شده و الباقی مسترد می گردد.

ویزای تضمینی اتریش

مدارک ویزای توریستی اتریش :

فرم درخواست ویزای اتریش، که به صورت کامل و خوانا به آلمانی (به حروف لاتین!) توسط شخص متقاضی تکمیل شده باشد
دو قطعه عکس رنگی (که قدیمی تر از ۶ ماه نباشد) (اندازه ۳٫۵ در ۴٫۵ سانتی متر)
گذرنامه معتبر (گذرنامه می بایست حداقل ۳ ماه بیش از اعتبار ویزای درخواست شده دارای اعتبار بوده، حداقل دارای ۲ صفحه آزاد باشد و از تاریخ صدور آن بیش از ۱۰ سال نگذشته باشد)
فتوکپی گذرنامه متقاضی (از صفحه مشخصات و کلیه ویزا های شنگن گذشته)
مدارکی دال بر داشتن اشتغال به همراه گواهی درآمد (در صورت موجود بودن) – اصل به همراه ترجمه به زبان آلمانی
بیمه نامه مسافرتی (با پوشش حداقل ۳۰ هزار یورو و تقبل بازگشت برای کل مدت زمان اقامت)
رزرو هتل با امضا که توسط یک آژانس مسافرتی سفر های ورودی اتریشی و یا مستقیما توسط خود هتل تأیید شده باشد (تأییدیه آنلاین هتل قابل قبول نمی باشد)
بلیط سفر (رزرو بلیط رفت و برگشت پرواز). توضیح: اصولا ارائه بلیط قطعی خریداری شده، الزامی نمی باشد
مدارکی دال بر داشتن منابع مالی کافی (برای مثال صورت وضعیت حساب های بانکی، تأییدیه بانکی و غیره(. ارائه مدرک مبنی بر داشتن وجه نقد در تصمیم گیری لحاظ نخواهد شد.)
در صورتی که متقاضی در خصوص مورد ۹ مدارک کافی ارائه ننماید و سفر توسط آژانس مسافرتی ایرانی برنامه ریزی شود، ارائه دعوتنامه (تعهد نامه) الکترونیکی توسط آژانس مسافرتی اتریشی الزامی می باشد.
مسافرینی که به سن قانونی نرسیده و به تنهایی قصد سفر دارند: ارائه رضایت نامه محضری والدین یا ولی قانونی و یا حکم دادگاه به همراه ترجمه آن به زبان آلمانی الزامی می باشد
هزینه رسیدگی به درخواست ویزا (۶۰ یورو، کودکان ۶ الی ۱۲ سال: ۵۳ یورو و کودکان زیر ۶ سال: رایگان(. هزینه رسیدگی به درخواست ویزای اتریش می بایست به یورو پرداخت شود. لازم به ذکر است وجه پرداخت شده در صورت رد درخواست، مسترد نمی شود.)

کلیه مدارک می بایست به زبان آلمانی ترجمه شوند.

سفارت این حق را برای خود محفوظ میداند که در موارد خاص، علاوه بر مدارک فوق، مدارک دیگری را نیز از متقاضی مطالبه نموده و/یا متقاضی را برای انجام مصاحبه تکمیلی به سفارت دعوت نماید. خواهشمند است به غیر از مواردی که از شما موکدا خواسته میشود، اسناد و دعوتنامه اصل و همچنین فکس و یا دیگر مدارک خود را برای سفارت ارسال ننمائید. کلیه مدارک فوق الذکر می بایست شخصا توسط متقاضی هنگام درخواست ویزا ارائه گردند.

خواهشمند است توجه داشته باشید، برای کلیه اقداماتی که در ارتباط با صدور ویزا انجام میشود، تنها وجهی که می بایست پرداخت شود، هزینه رسیدگی به درخواست ویزا بوده و فرم های درخواست ویزا به صورت رایگان قابل دریافت می باشد. خواهشمند است فرم درخواست را به صورت کامل تکمیل و آن را امضاء نمائید، چرا که دستور تکمیل بعدی مدارک، منجر به طولانی شدن روند رسیدگی به درخواست شما خواهد شد. یادآور میشود که درخواست ها می بایست حداقل ۱۴ روز پیش از تاریخ پیش بینی شده سفر ارائه شوند. صدور ویزا، تضمین کننده اجازه ورود به قلمرو جمهوری اتریش نمی باشد. چنانچه هنگام گذر از مرز دلیلی مبنی بر عدم پذیرش (اخراج) بوجود آید، امکان ابطال ویزا و عدم اجازه ورود وجود خواهد داشت. صدور ویزا به منزله مجوزی برای انجام کار و کسب درآمد به غیر از چارچوب سفر های تجاری نمی باشد.

مصاحبه با سفارت اتریش

حضور کلیه افراد متقاضی )حتی فرزندان زیر ۲۱ سال) نیز طی روز مصاحبه الزامی می باشد.

همراه داشتن مبلغ ۶۰ یورو به ازای هر فرد بزرگسال و مبلغ ۳۵ یورو برای افراد بین ۶ تا ۱۲ سال (افراد زیر ۶ سال از پرداخت هزینه بررسی پرونده معاف می باشند)

سی دقیقه قبل از زمان اعلام شده برای مصاحبه جلوی درب سفارت بوده و اعلام حضور نمایید، مطابق نوبت و ظرفیت سفارت پس از مدتی شما را صدا زده و اجازه ورود به سفارت دریافت خواهید کرد. ( اسم شما از قبل در لیست متقاضیان آن روز وارد گردیده.)

صحبت با تلفن همراه یا کار با سایر وسایل الکترونیکی از قبیل لپ تاپ داخل سفارت ممنوع می باشد. ترجیحا از همراه داشتن وسایل فوق خودداری کرده و یا حین ورود خاموش نمایید.

به رغم نوع درخواست (توریستی)، تسلط به برنامه فردی اشخاص مورد اصلی مصاحبه و با هدف ” شناخت از هدف سفر شما” انجام می پذیردکه دانستن مطالب ذیل از الزامات در این خصوص می باشد

1-آگاهی، نسبت به تاریخ دقیق شروع و اتمام سفر ( میلادی) 2-آگاهی نسبت به شهرهای محل اقامت و تعداد روزهای اقامت در هر شهر 3-آگاهی نسبت به نام هتل های رزرو شده در شهرهای محل اقامت 4-آگاهی نسبت به هزینه های اقامتی و مسافرتی (مبلغ هتل / پرواز / هزینه های روزانه ) و یا آگاهی دقیق نسبت به هزینه اجمالی پکیج تور (مشمول هزینه ارزی / ریالی) 5-اطمینان خاطر از رزرو قطعی هتل های محل اقامت و پرداخت هزینه های مربوطه در قالب پکیج تور به آژانس 6-مهمترین پرسش، علت برگزیدن اتریش به عنوان مقصد اصلی سفر خود به عنوان یک گردشگر. ( کتابچه راهنمای گردشگری کشور اتریش، جستجوی اینترنتی در خصوص جاذبه های گردشگری این کشور و یا پرسش از آشنایانی که سابقه سفر به این کشور را داشته، می تواند اصلی ترین منابع اطلاعاتی در خصوص این کشور م باشد)

خاطر نشان می شود که خلاصه موارد فوق در ظهر این برگه صرف اطلاع شخصی شما درج گردیده است.

تسلط کامل در پاسخگویی به سوالات و پرهیز از آشفتگی، از موارد بسیار مطبوع طی مصاحبه به شمار می آید.

خاطر داشتن خلاصه ای، در خصوص منابع مالی موجود و نحوه درآمد زایی ماهیانه خود

به منظور سنجش تطابق درآمد شغلی با میزان دریافتی ماهیانه و منابع موجود مالی اظهار شده

چنانچه درآمدهای جانبی ماهیانه (به غیر از شغل اصلی) داشته، کلیت آن را در صورت پرسش ذکر نمایید.

نکته این که ورود مبالغ درشت در حساب بانکی بدون پشتوانه، از دیدگاه سفارت خانه، شارژ شدن ناگهانی حساب به طور ساختگی یا دروغین تلقی می شود. پس توضیحات خود را مبنی بر علت واریز مبالغ بالا همراه با پشتوانه های مربوطه را با خود همراه داشته باشید.

Generic placeholder image